Je huidige keuze
Binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd
Supervers van de kweker
Gratis verzending binnen Nederland
Uitstekende score op Trustpilot
Binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd
Supervers van de kweker
Gratis verzending binnen Nederland
Uitstekende score op Trustpilot

Onze shiny nieuwe webshop!

Heb je het al gezien? Onze vernieuwde webshop is live. De afgelopen maand hebben we hard gewerkt aan deze nieuwe versie. Wat is er allemaal veranderd?

Natuurlijk de vormgeving.

Onze huisstijl is verder uitgewerkt en dat zie je nu ook terug in onze webshop. Veel warme kleuren en gezelligheid. Ook hebben we ruimte ingebouwd zodat we nog meer kunnen gaan doen met Plantadvies en verdere inspiratie.

Betere navigatie

Was het soms lastig de juiste plant te vinden op de vorige website? Nu niet meer. Je kunt nu filteren op allerlei eigenschappen, en daar komen er de komende tijd nog meer van bij. Ook hebben we nu speciale categorieën zoals Luchtzuiverende Kamerplanten en Diervriendelijke Kamerplanten. Ook is het menu nu mega groot, zodat we de ruimte hebben voor nog meer categorieën de komende tijd.

Je eigen account

Je kunt nu bij het bestellen een eigen account aanmaken. Hier kun je je eerdere bestellingen terugvinden, maar ook je tegoed op je cadeaubon, superhandig! Binnenkort beginnen we met Green Points. Je eigen spaarsysteem. Die kun je hier ook terugvinden. 🙂

Versturen naar het buitenland!

Jaaaa, het is eindelijk mogelijk. Je kunt je bestelling ook versturen naar familie, vrienden of buren die een Ik Vertrek-je hebben gedaan en nu een chambres d’hôtes aan het bouwen zijn met een plamuurmes en een paar koopzegels als budget. Of als jij nu geniet onder je eigen olijfboom terwijl je wacht op de eerste gasten kun je de achtergebleven familie ook een mooie plant sturen. Alles wordt verpakt in onze sterke dozen om de lange reis goed door te komen.

Vervelende bugs opgelost

Deze nieuwe versie is vanaf nul opnieuw gebouwd, dus vervelende bugs zijn in deze versie ook opgelost. Het winkelmandje paneel opent nu direct na het toevoegen van een product, cadeaubonnen bestellen werkt nu beter, en de kortingscode staat nu niet meer op de plek van de Cadeaubon om verwarring te voorkomen. Poeh wat kregen we daar veel vragen over 🙂

Giveaway!

Om te vieren dat we een shiny nieuwe webshop hebben geven we iets weg. Bestel je deze week, dus tussen 13 november t/m 20 november 2021, dan maak je automatisch kans op de prachtige No Water Flowers Amaryllisbol. Deze prachtige plant groeit zonder dat je water hoeft te geven. Een wonderlijke bloembol. We geven er daar 5 stuks van weg. Dus wees er snel bij. De winnaars ontvangen vanzelf bericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je dit interessant? Dan is dit ook iets voor jou