Je huidige keuze
Binnen 2-3 werkdagen thuisbezorgd
Supervers van de kweker
Gratis verzending vanaf 60 euro

Ons verhaal

YourPlants biedt de beste kwekers van ons land een platform om planten direct aan de consument te verkopen. Wij kweken de planten niet zelf, maar bundelen de krachten van kwekers die passie voor hun vak hebben. Twee keer per dag worden alle planten in ons distributiecentrum verzameld en verzonden naar de klanten. Door ons unieke logistieke proces komt de plant supervers direct van de kweker bij mensen thuis.

Meer groen in huis

Bij YourPlants geloven we dat meer groen in huis een positieve invloed heeft op je gezondheid. Niet alleen zijn kamerplanten luchtzuiverend, ze helpen ook om stress te verminderen. Heb je wel eens een uurtje planten verpot? Je gedachten dwalen af en je komt weer even helemaal tot jezelf. Een groen huis helpt ook de luchtvochtigheid in je huis te verbeteren, en het is een leuke hobby die je in contact kan brengen met plantenliefhebbers over de hele wereld.

Bij ons stopt het daarom ook niet bij de verkoop van de plant. Je kunt altijd rekenen op onze experts en je bent onderdeel van de plantenclub, ons spaarprogramma. Zo wordt ook jij een echte plant parent.

Over YourCom Internet

YourPlants is onderdeel van YourCom Internet. YourCom bedenkt en ontwikkelt verschillende online concepten die je leven een beetje makkelijker en leuker maken. YourCom legt daarbij de nadruk op hoge kwaliteit producten, en de allerbeste service. En het liefst zo duurzaam mogelijk. Naast YourPlants bestaat ook YourHello en YourChristmasTree. En we lanceren elk jaar weer een nieuw concept.