Binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd
Supervers van de kweker
Gratis verzending binnen Nederland
Uitstekende score op Trustpilot
Binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd
Supervers van de kweker
Gratis verzending binnen Nederland
Uitstekende score op Trustpilot

Plantenservice

YourPlants bezorgt meer dan 1000+ kamerplanten rechtstreeks van de kweker bij jou thuis. De speciale verpakking zorgt ervoor dat de planten veilig worden vervoerd. We bezorgen je bestelling met PostNL. Bestel je een XL plant? Dan wordt je plant geleverd met de extra service van PostNL.

Heb je vragen over je bestelling?

Stuur een mail naar plantenservice@yourplants.nl en we reageren binnen twee uur. Of stuur ons een tweet, DM op Instagram of Facebook. We horen graag van je!Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Het verzenden van je bestelling duurt tussen de 1-3 werkdagen. Na het plaatsen van je bestelling sturen wij automatisch een bericht naar de kweker. Die weet dan dat een van zijn prachtige planten naar jou verstuurd moet worden. Alle planten van alle bestellingen worden verzameld op één centrale plek. Daarna worden de planten zorgvuldig gecontroleerd, en netjes ingepakt. Onze speciale verpakking zorgt ervoor dat de planten netjes en gezond bij je worden bezorgd.

Mijn plant is niet meer voorradig

We proberen de voorraad in de webshop altijd zo actueel mogelijk te houden. Als een plant is uitverkocht kan de kweker dit zelf doorgeven en de producten zijn dan tijdelijk onzichtbaar in de webshop. Soms kan het gebeuren dat een andere partij alle planten al heeft gekocht bij de kweker, en dan heb je misschien een plant gekocht die we niet meer hebben. Super vervelend, maar dat lossen we altijd voor je op. Je mag dan voor dezelfde prijs iets anders uitzoeken. Zit er niks voor je bij? Dan storten we het bedrag aan je terug.

Mijn plant was niet goed, de pot was stuk, mijn plant is nu al bruin!

Een plant is een natuurproduct, het inpakken gebeurt door mensen en de bezorger heeft soms ook wel eens een slechte dag. Dus ook bij ons gaat er wel eens iets mis. Op de planten geven we altijd 14 dagen versgarantie. Gaat de plant dood binnen die 14 dagen? Dan krijg je gelijk een vervangende plant van ons. En uiteraard ook wanneer er iets is stukgegaan zoals een keramieken pot. We willen dat je tevreden bent met de uitbreiding van je urban jungle.

Contact

Via deze link kun je alle manieren vinden om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!

Status bestelling

Je ontvangt een mail van PostNL met een Track & Trace code om de status van je bestelling te controleren.