Binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd
Supervers van de kweker
Gratis verzending binnen Nederland
Uitstekende score op Trustpilot
Binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd
Supervers van de kweker
Gratis verzending binnen Nederland
Uitstekende score op Trustpilot

Veelgestelde vragen

Levering

 • Wat is de actuele levertijd?

  We versturen je bestelling tussen de 1-3 werkdagen. Je ontvangt altijd een Track & Trace code van PostNL.

 • Hoe worden planten verzonden?

  De planten worden verpakt in speciale dozen waardoor ze veilig te bezorgen zijn bij jou thuis. De planten hebben de ruimte en de plant staat stevig vast in de bodem.

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Je betaalt bij verzending in Nederland bij ons geen verzendkosten. Naar België betaal je 3,95.

 • Ik heb meerdere track & track codes ontvangen?

  Bestel je meerdere planten in één bestelling, dan sturen we elke plant op in een aparte doos (kleine plantjes soms bij elkaar). Verschillende planten komen ook van verschillende kwekers, daarom ontvang je vaak meerdere pakketten van ons. Geen zorgen, je betaalt geen verzendkosten en niet meer verzendkosten naar België.

 • Mijn plant is beschadigd afgeleverd, wat nu?

  Ohnee! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht je bestelling niet tiptop zijn afgeleverd, maar dan zo snel mogelijk duidelijke foto’s van de plant en van de verpakking en stuur een mailtje naar info@yourplants.nl. Dan zorgen we voor een oplossing.

 • Mijn plant is ziek afgeleverd, wat nu?

  Onze planten worden dagelijks gecontroleerd, gekeurd en met veel liefde door de kweker verzorgd. Mocht het desondanks gebeuren dat een plant niet in orde is, maak dan zo snel mogelijk duidelijke foto’s van de plant en stuur deze naar info@yourplants.nl. Dan zorgen we voor een oplossing.

Bestellen

 • Kan ik een kaartje meesturen?

  Ja! Zodra je een product hebt gekozen kun je in het winkelmandje een kaartje uitzoeken, een leuke tekst erbij schrijven en toevoegen aan je bestelling. Wij drukken de tekst af op het kaartje en voegen het toe aan de bestelling. Zo kun je altijd iemand verrassen!

 • Kan ik een pot bestellen bij elke plant?

  We hebben een ruime selectie van planten met pot en planten zonder pot. Binnenkort voegen we de mogelijkheid toe om een pot bij een plant uit te zoeken.

 • Hebben jullie een kortingscode?

  We hebben regelmatig acties en kortingen op producten. Je blijft hier het beste van op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief en onze social media accounts te volgen.

Over de planten

 • Kan ik een plant in een badkamer zonder raam zetten?

  Elke plant heeft natuurlijk zonlicht nodig om te kunnen overleven. Zonder zonlicht heeft een plant in de badkamer helaas weinig zin. Wel zijn er planten die goed overleven in de schaduw en gelukkig zijn met indirect zonlicht overdag. Let op de icoontjes bij producten welke plant goed overweg kan met indirect zonlicht.

 • Welke planten zijn giftig voor katten en honden?

  Een goeie vraag! Je wilt je huis gezellig maken maar het moet wel veilig zijn voor je huisdieren. We zijn bezig om bij al onze producten toe te voegen of deze geschikt zijn voor huisdieren. Het duurt even om dit aan te vullen maar je ziet het vanzelf verschijnen bij de specificaties. Wil je dit weten voor een specifieke plant? Stuur ons een berichtje.

Over ons

 • Waren jullie niet YourHello?

  Ja en dat zijn we nog steeds! De YourHello shop is de eerste in de Your-familie. Hoe YourPlants is ontstaan kun je lezen bij ‘Ons verhaal’. Beide shops zijn onderdeel van YourCom Internet.