Je huidige keuze
Binnen 2-3 werkdagen thuisbezorgd
Supervers van de kweker
Gratis verzending vanaf 60 euro

10x cadeaus voor Vaderdag

18 juni is het weer Vaderdag, en misschien heb een beetje keuzestress wat je voor cadeau moet geven. Elk jaar sokken of aftershave is eigenlijk wel een beetje afgezaagd. Ga daarom dit jaar eens voor een groen en duurzaam cadeau! Wij hebben 10 tips op een rij gezet voor het ideale cadeau voor Vaderdag. Als je wilt, doen we er gelijk een kaartje bij.

1. Plantje op Lavasteen

Wat een bijzonder cadeau! Dit leuke plantje groeit op echt lavasteen en haalt daar alle voedingsstoffen uit. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het bakje te vullen met water. Zit er veel kalk in je water? Dan adviseren wij wel om regenwater te gebruiken of om het water eerst even te koken. Je vader zal genieten van deze stoere plant.

2. Kamerplant op water

Een plant hoeft niet altijd in potgrond te staan. Een leuke trendy manier is hydroponie. Een moeilijk woord voor waterplanten. In het grote Kingston glas kun je de wortels heel goed zien. Je kunt elke plant aanpassen naar een hydroponie variant, maar hier hebben wij het werk al voor je gedaan. Compleet geleverd in het mooie glas, eventueel zelfs met verlichting!

3. Hartjesplant

Dit is een mooie manier om te zeggen hoeveel je van hem houdt. De Hartjesplant komt als prachtig hartje in een potje. Als je goed voor de plant zorgt dat hij uitgroeien tot een klimplant. Het hartvormige blad zegt alles wat je wilt zeggen.

4. Ecosysteem

Geef je vader iets te doen met groen! Een Ecosysteem kun je helemaal zelf inrichten. De complete set wordt geleverd met grind, houtskool, potgrond, het glas en een leuke selectie planten. Nieuw is ons Ecosysteem Desert. Een leuke selectie vetplantjes in glazen pot met verlichting.

5. Koffieplant

Heeft hij soms last van een ochtendhumeur? Heeft hij eerst een vers bakje koffie nodig om op te starten? Dan is een koffieplant een leuk cadeau. De plant zal geen koffiebonen produceren, maar hij staat ontzettend leuk op een zonnig plekje in de keuken.

6. Balkonbak met kruiden

Is jouw vader een echte chefkok in de keuken? Dan is dit een leuk cadeau. We leveren deze balkonbak helemaal compleet, inclusief ophangrek, potgrond en kruiden. De balkonbak kan binnen of buiten staan. Aan de schutting of op het balkon. De balkonbak bevat de volgende kruiden:

✓ Rozemarijn ✓ Salie ✓ Oregano ✓ Munt ✓ Tijm ✓ Lavendel

7. Vrolijke cactus

Zoek je een beetje stoere plant die makkelijk is in onderhoud? De cactus is haast onverwoestbaar en staat graag in de volle zon. Dit setje van 4 cactussen is net nieuw toegevoegd in de webshop. De vrolijke potjes passen er zo leuk bij. Of kies voor een grote cactus in handgevlochten mand.

8. Lepelplant

Liever iets met mooie bloemen? De Lepelplant is een prachtige en gemakkelijke kamerplant die ontzettend goed is in de lucht zuiveren. De vrolijke bloemen staan mooi in elk interieur. Deze plant is vrij gemakkelijk en kan staan in de woonkamer, slaapkamer of zelfs de badkamer. Af en toe besproeien met water maakt de Lepelplant erg blij.

9. Even rondhangen?

Weet je niet zeker of hij een plantenpot heeft voor zijn nieuwe plant? De kamerplanten van Kokodama worden geleverd in een duurzame bol van kokosvezel. Je kunt de plant leuk neerzetten of ophangen als hangplant.

10. Cadeaubon

Twijfel je nog te veel? Dat begrijpen we wel. Laat hem anders zelf kiezen uit ons assortiment van 1500 planten met onze digitale cadeaubon. We versturen de bon per e-mail, dus ook handig als last-minute gift. Onze tip: Schrijf de code op een mooie kaart en verras hem met z’n favoriete ontbijtje!

We hopen dat je een leuk cadeau hebt kunnen vinden voor een originele Vaderdag. Een groen cadeau zal hij zeker kunnen waarderen en heeft hij lang plezier van. Bestel je cadeau ruim op tijd en bezorg een glimlach op deze speciale dag :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *