Je huidige keuze
Binnen 2-3 werkdagen thuisbezorgd
Supervers van de kweker
Gratis verzending vanaf 60 euro

8 redenen om kamerplanten online te kopen

Je hebt nooit kamerplanten genoeg, daar zijn we het wel over eens. Maar waarom zou je kamerplanten dan online bestellen? Dat is een vraag die we vaak horen. Je kunt op je vrije zaterdagmiddag ook naar een tuincentrum gaan. Helemaal niks mis mee. Toch bied het online kopen van kamerplanten een aantal voordelen. We zetten ze even op een rijtje.


1. Het is een stuk gemakkelijker
Geen gedoe met wiebelende karretjes en mensen die je in de weg lopen. Blijf lekker liggen op je luie bank en snuffel online door ons assortiment kamerplanten. Gewoon vanaf je smart phone. Of je laptop. Hoe groter de plant, hoe beter je het wil bekijken natuurlijk.

2. Meer keuze in kamerplanten en buitenplanten
In de winkel staat vaak altijd dezelfde voorraad, want dat is logisch. Een winkelier wil er zeker van zijn dat de planten verkocht worden. Online komt de plant vers van de kweker. Dat betekent dat we zelf geen voorraad houden. We hebben nauw contact met bijna alle kwekers in het land, die steeds weer met een nieuwe selectie komen. Zo hebben we vaak planten die je niet zo snel in een tuincentrum kunt vinden. Perfect om je urban jungle verder uit te breiden.

3. Betere verzorgingstips
Met alleen een labeltje icoontjes kun je niet zoveel. Online ontvang je verzorgingstips en kun je kamerplanten filteren op de ruimte in huis. Bijvoorbeeld kamerplanten voor de slaapkamer, kamerplanten voor de badkamer of kamerplanten voor kantoor. Wij hebben de selectie al voor jou gemaakt. En gaat er toch iets mis? Dan kun je altijd contact opnemen met de Plantenservice. De kweker kijkt dan graag even met je mee. Zie dat je tuincentrum maar eens doen!

4. Kamerplanten vergelijken
Nog een groot voordeel is dat je online van elke soort kamerplanten veel meer verschillende variaties kunt vinden. Zo komt een Sansevieria in veel verschillende soorten, van de Sansevieria Straight tot de Sansevieria Futura Superba. Al die verschillende soorten zijn er dan vaak ook nog in verschillende formaten. Dat is handig als je nog een mooie sierpot over hebt. En mis je toch een formaat? Stuur even een berichtje, vaak kunnen we dan wel iets regelen met de kweker. Handig he?

5. Alles makkelijk thuisbezorgd
Dat is denk ik wel de beste reden om kamerplanten online te kopen. Want hoe krijg je je nieuwe gigantische Strelitzia Nicolai nou in je Fiat Panda? Niet dus. Daarom is het handig dat wij de bezorging voor je regelen. We kunnen kamerplanten leveren tot maar liefst 2,5 meter hoog! Maar ook kleinere kamerplanten laat je veel liever bezorgen. Want één rotonde en je achterbank zit onder de potgrond. Dat verkopen we trouwens ook, wil je toch ook niet zelf mee sjouwen?

6. Op elk potje past een plantje
Je gunt je nieuwe groene vriend gelijk een mooie sierpot om in te shinen. Maar we krijgen hier vaak vragen over. Wat is nou de juiste maat? En haal ik de plant uit dat plastic potje waar het in verkocht wordt? Ook daarom is het handig om online planten te bestellen. Bij YourPlants geven we direct de optie mee om een sierpot mee te bestellen, gebaseerd op de potmaat van jouw plant. En als we toch een tip moeten geven; houd de plant in z’n plastic potje, veel makkelijker met water geven.

7. Het scheelt tijd
Oke, misschien is het wel lekker om even het huis uit te zijn. Maar na een week hard werken heb je misschien gewoon veel meer zin om een terrasje te pakken met vrienden dan je zaterdagmiddag door te brengen in een tuincentrum. Maar als dat je ding is, wij oordelen niet, want dat doen we zelf ook. Maar soms is het gewoon een stuk handiger om online te bestellen. Kun je er ook nog een leuke kamerplanten unboxing video van maken.

8. Stuur het op als cadeautje!
Geen beter cadeau dan een groen cadeau, zeggen we bij YourPlants HQ. Maar hoe ga je die plant versturen? Moet je weer een doosje voor regelen, en overleeft de plant dat wel? Een bruin takje is weinig symbolisch voor jullie vriendschap. Bestel het daarom online! Wij weten precies hoe we planten het beste kunnen versturen, en doen dat met veel liefde. Tot het moment van versturen heeft de kweker ervoor gezorgd. En je kunt er gewoon een kaartje bij laten schrijven. Doen we ook nog voor je.

Dus waar wacht je nog op?
Zoals je kunt lezen zijn er talloze redenen om gemakkelijk online je kamerplanten te bestellen. Je hebt ruime keuze, directe tips van de kweker, en planten staan altijd in de juiste sierpot. Natuurlijk is het soms ook leuk om gewoon live te shoppen, maar joh, gemak dient de mens. En mocht je toch vragen hebben, onze Plantenservice is heel gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *